05.02.2012 15:34

Novinky v oblasti barev:

 

 

Dulux Colours Of The World – Barvy světa

Malířská omyvatelná barva vysoké kvality na stěny a stropy v interiéru.

Použití

barva je určená pro interiérové dekorační a ochranné nátěry stěn a stropů. Vhodná na omítky (cementové, vápenocementové), sádrové podklady, sádrokartonové desky, papírové a skelnovlákenné tapety. Je lehce roztíratelná, paropropustná a otěruvzdorná.
 

Vlastnosti

Barvy jsou odolné proti standardní vlhkosti v místnostech. 
Natřený povrch nesmí být ve stálém kontaktu s vodou a nesmí být vystavený kondenzované vlhkosti. Odolný proti otěru suchou látkou, vysoce odolný proti opakovanému mytí vodou s přísadou čistícího prostředku a omývání jemnou štětkou anebo houbou. Dobrá paropropustnost, což zaručuje dýchání stěn, dobrá kryvost a dobře se z něj odstraňují nečistoty.

 

Kitchen & Bathroom

Malířská omyvatelná natónovaná barva vysoké kvality na stěny a stropy určená zejména do kuchyní a koupelen.

Použití

akrylátová emulzní omyvatelná barva s matným nebo saténovým povrchem na stěny a stropy určená pro interiérové dekorační a ochranné nátěry stěn a stropů zejména do kuchyní a koupelen – odolnost proti mastnotě, vlhkosti a plísním. Je možné ji použít na omítky (cementové, vápenocementové), sádrové podklady, sádrokartónové desky, papírové tapety a tapety ze skelného vlákna. Je lehce roztíratelná a při nízké spotřebě umožňuje zachovaní dobrého krytí.
 

Vlastnosti

Tixotropní struktura způsobuje, že při natírání barva neodkapává. Barva je paropropustná, což umožňuje stěnám dýchat. Barva je dostupná v bílé a dalších vysoce inspirujících odstínech. Barva je výjimečná svou extrémní odolností proti otěru.

 

—————

Zpět


Kontakt

Firma Kloc

Kontaktní adresa
Olomoucká 154
Brno-Černovice
61800


Malby-Nátěry
+420 733 542 832
Malba Dekoru
+420 733 542 832




TOPlist